17 septembrie 2010

Youtube + Blog = Varza

Un lucru care l-am observat prin blogosfera (ce tras de par mi se pare cuvantul asta) este acea moda de a posta filmulete direct de pe Youtube. Foarte tare si foarte frumos, doar ca dupa un timp, super filmuletele de pe Youtube nu mai functioneaza. Si uite asa te trezesti ca ai un blog sau un site pe care ai postat 50 de filmulete de pe Youtube si peste cateva zile nu mai merg vreo 40.

Din cand in cand mai intra unu' ca mine care citeste cate-un articol si la sfarsit trebuie sa mai vada si filmuletul ca sa se edifice, doar ca ... filmuletul e plecat cu colindul. Adresezi o fraza vulgara (in gand sau mormaind) si te multi pe alt site / blog. Scriu despre asta pentru ca e ceva foarte raspandit. Mie personal mi s-a intamplat de foarte multe ori si in foarte multe locuri de pe net.

Cred ca varianta castigatoare o reprezinta descarcarea filmuletului in PC-ul personal si ulterior upload-ul. In felul acesta, daca X sau Y care a postat filmarea pe Youtube se razgandeste in privinta acesteia, adica o muta sau o sterge si link-ul nu mai este valabil, pe tine te doare la basca. Exista programe de download pentru Youtube si alte site-uri asemanatoare, da' ma rog ... lenea e mare. Ma duc sa-mi fac o cafea !

Peace !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu